toetsenbord logo Vanmarcke Software logo

Ontdek de voordelen van onze diensten voor uw bedrijf

Vanmarcke Computers logo
Vanmarcke consult logo
 

18/04/2016 Maak een succes van uw online verkoop

Het succes van uw e-shop hangt uiteraard af van de manier van presenteren van uw producten, van de beschikbaarheid van uw producten, van de leveringstermijn, de garantievoorwaarden en nog zo veel meer...
Een goede internetstrategie vormt een heuse uitdaging. Een succesvolle e-shop zorgt mogelijk voor internationale expansie, een breder potentieel en dat brengt extra werk mee.
Zorg dat je er klaar voor bent voor het te laat is.

Lees meer

21/01/2015 De kassa en de blackbox

Vanaf 28 februari dient iedere horecazaak zich officieel te registreren om zich aan te melden voor een geregistreerd kassasysteem (kassa met blackbox).
Start echter nu al de zoektocht naar de ideale kassa met blackbox.

Kies voor een kassasysteem op maat van uw zaak.
Kies voor betrouwbaarheid
Kies voor service en kwaliteit
Kies voor ervaring
Kies voor Omnisoft (Vanmarcke Software)

Ons team streeft naar de beste oplossing voor u!

Wenst u meer info, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Wat moet de de horecazaak doen:
Informatie van de federale overheid
Meer informatie over de blackbox
door Horeca Vlaanderen

Lees meer

14/11/2014 Gecertificeerd kassasysteem

Sinds November is onze kassa gecertificeerd en kunt u ons terugvinden op de lijst van de geregistreerde kassasystemen (GSK).

Ons kassa-systeem voor de horeca is gehomologeerd door de overheid (FOD) en bevat zo alle essentiële functies die u als restauranthouder nodig hebt. Daar de ontwikkeling van het product ‘Omnisoft’ in Vlaanderen gebeurt staat u heel dicht bij de ontwerper die een luisterend oor heeft naar uw ervaring en deze graag integreert in het systeem; samen moeten we de beste horeca-oplossing bieden. Ons homologatienummer is BVMS001.

Lees meer

3/10/2013 Hotelschool Ter Duinen in Koksijde kiest voor Omnisoft

Fotoshoot voor het kassasysteem Omnisoft met Olivier Willaert Olivier Willaert (Hotelschool Ter Duinen) met de Cardex van Omnisoft Hotelschool Ter Duinen in Koksijde: Residentie 'De Villa' Kassasysteem in Hotelschool Ter Duinen Kassasysteem in Hotelschool Ter Duinen Kassasysteem in Hotelschool Ter Duinen Restaurant bezetting in Hotelschool Ter Duinen - Residentie: Escoffier Kassasysteem en afrekening in de Escoffier van Hotelschool Ter Duinen Afrekening in de Escoffier van Hotelschool Ter Duinen

Olivier Willaert, hotelschool Ter Duinen "Onlangs was ik aanwezig op een vergadering met een groot aantal gebruikers van het Omnisoft horecapakket. De extreme configureerbaarheid, waarmee Vanmarcke Software het pakket op korte termijn ontwikkelde en integreerde, viel me onmiddellijk op. De ervaring van zowel horecazaken als computerspecialisten heeft er ondertussen toe geleid dat het horeca softwarepakket verschillende keren succesvol werd aangepast en geoptimaliseerd. De gebruiksvriendelijkheid van het pakket heeft ervoor gezorgd dat dit computersysteem ook voor ons onmisbaar geworden is!"

Hou me op de hoogte van uw HORECA-aanbod

Lees meer

2/10/2013 Kom eens virtueel kijken bij Vanmarcke Computers

Via Google Street View kon u reeds een digitale wandeling maken op straat, maar sinds kort kunt u ook de winkels via het World Wide Web bekijken.

We nemen de proef op de som met een virtuele tour van logo Vanmarcke Computers

Wilt u ook een virtuele tour op uw website en deze laten terugvinden door Google? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

1/09/2013 Opendeurdag

OPEN DEUR OP 05 en 06 SEPTEMBER van 10:00 tot 20:00

Showroom volledig restyled Ruim gamma TV, computer en accessoires Doorlopende demonstraties van o.a. ACER, SONOS, SAMSUNG ...

Van harte welkom

27/05/2013 Fingerprint

Vanaf heden kan je inloggen in Omnisoft met je vingerafdruk. Dus geen gebruik meer van paswoorden of speciale kaarten. Vanmarcke-Software meent dat dit een ideaal aanmeldingssysteem is voor kassa-programma, tijdsregistratie, toegangscontrole en aanverwante. Neem vrijblijvend contact op indien interesse.

23/03/2013 e-Id

In Omnisoft 3 kan je vanaf nu klanten creëren aan de hand van de elektronische identiteitskaart van uw klant. Dit laat u toe klanten foutvrij te creëren in de klantenfiche, orders klanten en kassaprogramma...

14/02/2013 Renovatie Rotary websites

Vanmarcke Software werd gekozen om de websites van de Rotary en enkele Rotary clubs te vernieuwen.

Onze layout werd gebaseerd op de look van de internationale website, nl. Rotary.org, maar met een hedendaagse responsive look-and-feel.

Elke Rotary website beschikt over een eigen CMS om de artikels te beheren. Ook is er functionaliteit aan toegevoegd om de leden te beheren.

5/02/2013 Vernieuwen van de websites die vallen onder de Vanmarcke Groep

We hebben beslist om de verschillende ondernemingen onder de Vanmarcke Groep een consistente en gelijkaardige look-and-feel aan te meten.
De websites worden nog aangevuld met verbeterde teksten.

De oude websites zijn nog terug te vinden op: