toetsenbord logo Vanmarcke Software logo

Ontdek de voordelen van onze diensten voor uw bedrijf

Vanmarcke Computers logo
Vanmarcke consult logo
 

3/10/2013 Hotelschool Ter Duinen in Koksijde kiest voor Omnisoft

Hotelschool Ter Duinen ging op zoek naar een computeroplossing op maat als ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf en voor het efficiënt beheer van haar horeca-activiteiten en kwam uiteindelijk terecht bij het ERP (Enterprise Resource Planning) pakket 'Omnisoft.' Dit programma, uitgewerkt door Vanmarcke Software uit Veurne, werd door Ter Duinen gekozen als het ideale computerpakket om haar kernactiviteiten, zoals logistieke ondersteuning van hotel- en kassabeheer, hotel- en restaurantreservaties, boekhouding en schoolfacturatie, te automatiseren en optimaliseren.

Modules bij HotelSchool Ter Duinen
 • Kassa met tafelgeheugen
 • Reservatie voor restaurants en zalen
 • Cardex voor hotelreservaties
 • Facturatie
 • Boekhouding

Deze software modules zijn op elkaar afgestemd in functie van wat noodzakelijk is voor de opvolging van de bedrijfsactiviteiten van zowel hotel als restaurant.

Johan Vanmarcke "Nooit eerder was onze software voor hotel en restaurant zo goed op elkaar afgestemd. Onze hotelapplicatie wordt al enkele jaren 2010 in een twintigtal hotels gebruikt. Onze totaaloplossing is zeer flexibel en daarom was het ook mogelijk om, op korte tijd en mits de nodige aanpassingen, een gepersonaliseerd totaalpakket samen te stellen dat volledig voldoet aan de verwachtingen van hotelschool Ter Duinen."

Op vraag van de hotelschool werden ook enkele nieuwe functies toegevoegd

 • Tafeloverzicht met klantnaam gekoppeld aan hotelreservering
 • Restaurantkosten te boeken op de kamer

Olivier Willaert, hotelschool Ter Duinen "Onlangs was ik aanwezig op een vergadering met een groot aantal gebruikers van het Omnisoft horecapakket. De extreme configureerbaarheid, waarmee Vanmarcke Software het pakket op korte termijn ontwikkelde en integreerde, viel me onmiddellijk op. De ervaring van zowel horecazaken als computerspecialisten heeft er ondertussen toe geleid dat het horeca softwarepakket verschillende keren succesvol werd aangepast en geoptimaliseerd. De gebruiksvriendelijkheid van het pakket heeft ervoor gezorgd dat dit computersysteem ook voor ons onmisbaar geworden is!"

Het omnisoft pakket kan ondermeer geïmplementeerd worden in:

 • B&B
 • Hotels
 • Restaurants
 • Cafés

Peter Vanmarcke, Vanmarcke Computers "Samen met mijn vader werk ik voor elke horecaklant een totaaloplossing uit. Mijn vader staat in voor de software en samen met mijn team zorg ik voor de hardware. We hebben 15 medewerkers die perfect op elkaar inspelen en die een professioneel antwoord kunnen uitwerken voor elke gespecialiseerde vraag."

Het implementeren van het nieuwe Omnisoft hotelwezenpakket maakt de automatisatie van de bedrijfsactiviteiten compleet voor het hotel en restaurant van Hotelschool Ter Duinen. Er is een heel duidelijk overzicht van de bezetting en de organisatie, zowel van het hotel (poets- en ontbijtlijsten, lijsten van inkomende en vertrekkende gasten, statistieken van NIS en Westtoers), als van het restaurant. De planning en bestellingen van drank en voeding worden opgenomen door de kelners en rechtstreeks doorgegeven aan de bar en/of keuken. Bestellingen en reservaties worden ingegeven aan de receptie en een eventuele aanvulling met een online reservatiesysteem is mogelijk. Betalingen via Bancontact, Visa, MasterCard,… worden snel verwerkt en de cardex kan zelfs via pc, tablet of smartphone geraadpleegd worden. Concreet betekent dit, dat er op elk moment van de dag een overzicht van de hotel- of restaurantactiviteiten kan opgevraagd worden.

Wenst u meer informatie over het totaalpakket Omnisoft van Vanmarcke Software, een live-demo, meer screenshots?

Screenshot van de kassa Screenshot van de Cardex voor hotels

Verzoek meer informatie over omnisoft of bel ons op : 058 313 313 en vraag naar Johan, de bedrijfsvoerder (cfr. Omnisoft voor HORECA)

Gerelateerde links:

Terug naar het overzicht