toetsenbord logo Vanmarcke Software logo

Ontdek de voordelen van onze diensten voor uw bedrijf

Vanmarcke Computers logo
Vanmarcke consult logo
 

2/10/2013 Kom eens virtueel kijken bij Vanmarcke Computers

Via Google Street View kon u reeds een digitale wandeling maken op straat, maar sinds kort kunt u ook de winkels via het World Wide Web bekijken. Een voorproefje met Vanmarcke Computers

Vanmarcke Computers in Veurne verkoopt een uitgebreid assortiment aan computermateriaal, tv's, tablets, smartphones, ... . Wilt u even de winkel bekijken ? Wilt u het toevoegen op uw website? Dat kan zonder probleem!

Nog maar 3 maand actief in Belgiƫ

De toepassing werd een drietal maanden geleden door internetreus Google in ons land gelanceerd. Winkeliers moeten zich beroepen op de dertig gecertificeerde Google-fotografen in Belgiƫ om klanten virtueel rond te leiden in hun zaak.

De foto's worden aan elkaar gemonteerd en Google keurt de beelden goed voor ze worden gepubliceerd. Deze panoramische afbeeldingen verschijnen in de kaartenapplicatie Google Maps en op een prominente plek in de bekende zoekmachine van Google. De virtuele tour kan ook op uw eigen website geplaatst worden.

Een virtual tour terugvinden op Google
  • Surf naar Google
  • Zoek naar de naam van de handelszaak die u wilt bekijken (bv. Vanmarcke Computers)
  • U ziet een foto rechts met de keuze: 'Binnenkijken', indien u hierop klikt, wandelt u de virtuele winkel binnen.

Volgens Google is de toepassing interessant voor handelaars en klanten. Winkeliers en organisaties kunnen hun zichtbaarheid vergroten en klanten krijgen een voorproefje van hun restaurant, hotel of de winkel die ze willen bezoeken, ook buiten de openingstijden. Ook voor toeristen is het een handig programma

Zelfstandigenorganisaties NSZ en UNIZO zijn erg positief over de Virtuele Tour van Google.

Wilt u ook een virtuele tour op uw website en deze laten terugvinden door Google? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde links:

Terug naar het overzicht