Over Ons

Vanmarcke Software produceert bedrijfssoftware die kan worden aangepast aan uw bedrijf. Ons doelpubliek zijn eenmanszaken en KMO's tot 50 medewerkers.
De klant staat centraal zowel bij het zoeken naar de beste software oplossing als bij de installatie en opleiding.
Omdat de softwarepakketten door ons werden ontwikkeld kunnen we op maat van de klant onderdelen bij-programmeren of bestaande modules aanpassen.

In 1982 werd Computercenter BVBA opgericht door Johan Vanmarcke voor de verkoop van computers en ontwikkeling van software. Er was een vraag naar computers maar in de regio was het aanbod van computers beperkt. De computer was nog voor ieder nog onbekend. De trein stond nog stil. Geen sector haalde ooit zo’n snelheid van verandering.

Niet enkel de vraag naar computers rees maar ook de vraag naar bedrijfssoftware. Johan startte de programmatie van bedrijfssoftware: Omnisoft.

Door de snelle veranderingen in de computerwereld werd er al snel gewerkt aan een 2e generatie Omnisoft: Omnisoft II

In de jaren 90 werd het nieuwe Windows besturingssSysteem gelanceerd. Om mee te zijn met deze nieuwste technologie werd Omnisoft 3 ontwikkeld: Een volwaardig ERP-pakket die op windows werkt.

Omnisoft 3 werd steeds verder ontwikkeld en vindt momenteel zijn weg in tal van KMO's in diverse sectoren: retail, groothandels, voedingsgroothandels, dranken, technische beroepen, garages, ...

Vanaf de jaren 2000 begon het internet meer een platform te worden waarop applicaties werden gemaakt. In 2005 starrtte Vanmarcke Software met de eerste stappen naar webapplicaties met "Hotel in the cloud" en "Syndic in the cloud"

Enkele jaren later werd beslist om het volledige Omnisoft ERP-pakket te herschrijven naar een online applicatie. Omnisoft Online was geboren.

Omnisoft Online maakt gebruik van de laatste web-technologieën en vindt ondertussen eveneens zijn weg in vele KMO's en tal van sectoren

In 2019 werd Vanmarcke Software overgedragen naar de volgende generatie. Johan Vanmarcke gaf na 37 jaar de fakkel door aan Bart Vanmarcke.

In een notendop:

WAT?

Vanmarcke Software produceert en verkoopt software voor de KMO en software op maat

WIE?

Voor eenmanszaken en KMO's tot 50 medewerkers

HOE?

De klant staat centraal. Het finale pakket moet een verbetering zijn voor de klant en zijn processenContact

Vanmarcke Software BVBA
Sint-Idesbaldusstraat 29
8630 Veurne

Torhoutsesteenweg 361
8400 Oostende

Contacteer Ons

© 2013 - 2020 Vanmarcke Software